OTO: opleiden, trainen en oefenen

Leren, ervaren en experimenteren – dat is OTO

Vanaf 1 maart 2016 verzorgt De Nafase alle OTO-producten onder de naam van Het Netwerkcentrum. Door de krachten te bundelen kunnen we samen kwaliteit en continuïteit bieden: winst voor al onze klanten!

logo HNWC

Met een opleiding kun je veel waardevolle kennis opdoen, met trainen combineer je de nieuwe kennis met vaardigheden. Ook oefenen is heel waardevol, want daar bouw je routine mee op. En routine is belangrijk. Uit onderzoek blijkt dat mensen die onder druk staan, terugvallen op natuurlijk (bekend) gedrag. Dit gedrag kan gestimuleerd worden door veel oefenen: gewoon doen dus! Belangrijk is om daarbij af en toe in de spiegel te kunnen kijken. Wat ziet iemand anders die jouw werk beziet?  Van een zuivere waarneming tot coaching, Het Netwerkcentrum kan het bieden.

Een greep uit onze mogelijkheden:

  • Opleidingen voor officieren van dienst Bevolkingszorg, algemeen commandanten Bevolkingszorg en procesopleidingen Bevolkingszorg (o.a. informatiemanagement, preparatie nafase en publieke zorg);
  • Waarneming bij oefeningen: waardenvrij en objectief;
  • Evaluatie: waarneming en beoordeling aan de hand van vooraf vastgestelde doelen;
  • Coaching: waarneming, beoordeling aan de hand van vooraf vastgestelde doelen en advisering omtrent functioneren (tips en tops).

Heeft u een andere vraag? Neemt u contact met ons op. Wij denken graag met u mee.